Avizare și autorizații

01

Certificat
de urbanism

Întocmim documentaţia pentru obţinerea certificatului de urbanism în conformitate cu cerințele fiecărei primării a orașului sau comunei în care doriți să realizați investiția.

02

Pregătire
dosare avize

Realizarea documentației pentru depunerea dosarelor la instituțiile publice (ISC, ISU, APM, Ministerul Culturii) sau la furnizori de utilități urbane și infrastructură (energie electrică, apă-canal, gaz, termoficare, telefonie, salubritate).

03

Depunere
dosare avize

Pentru a fluidiza procesul de obținere al avizelor, putem să depunem noi dosarele la instituțiile publice sau la furnizorii de utiliăți urbane și infrastructură.
Odata emise, ne vom asigura că acestea vor fi ridicate.

04

Pregatire
dosar autorizație

Fie că este vorba despre obținerea autorizației de construire, desființare sau a autorizației de securitate la incendiu (ISU), echipa noastră vă întocmește dosarele pas cu pas, în conformitate cu legislația în vigoare.

05

Recepția
lucrărilor

Membrii echipei noastre vor participa ca invitați în cadrul recepției la terminarea lucrărilor, prezentând la fața locului punctul de vedere privind execuția construcției.

06

Recepția
finală

La finalizarea perioadei de garanție a construcției nou realizate sau a intervenției asupra unei construcții existente, vom participa alături de investitor și executant la receptia finală a lucrărilor.

Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată!