Branding și identitate vizuală

În prezent, proprietarii de afaceri încearcă să își deosebească companiile, produsele și/sau serviciile de cele ale concurenților, iar în urma acestui demers rezultă un proces de comunicare prin care se transmit clienților atribute, atitudini și emoții referitoare la compania însăși sau la produsele acesteia. Întregit de percepția celor cu care intră în contact, acest proces devine un brand.

Brandul este în primul rând o promisiune pe care o faci clienților tăi. Acesta pornește de la caracteristicile de bază ale afacerii tale, prin felul în care creezi și adaugi valoare produselor sau serviciilor pe care le pui pe piață, manifestându-se prin relația clienților cu acestea și cum le sunt lor relevante.

Brandul este de asemenea credibilitate. Acesta oferă indirect indicii asupra reputației companiei tale și stabilește un raport pozitiv cu potențiali parteneri sau clienți.

 

mkg_branding

Prima și cea mai explicită formă de manifestare a brandului o constituie identitatea vizuală. Putem realiza o identitate vizuală de la zero sau reface imaginea unei companii.

Pentru a avea succes în ziua de azi, este absolut esențial să ai un logo atractiv, memorabil, inteligent, care să îți reprezinte în totalitate afacerea.

Suntem specializați în logo design, corporate identity (creare siglă firmă, design cărți de vizită, mape de prezentare, foi cu antet, broșură, catalog, manual de brand, flyer, semnătură e-mail)

Viitorul este digital și poate fi rezumat în sintagma: acces nelimitat la informație – oferit de mediul virtual. Începe construcția unei prezențe online coerente, pe termen lung, prin crearea unui website de calitate, adaptat obiectivelor tale de viitor!

 Servicii web design oferite: 

 » Creare site - site nou, re-design site actual
 » Întreținere site - administrare sau mentenanță site
 » Consultanță web - achiziționare domeniu și găzduire site
 » Creare aplicație mobilă - design și dezvoltare software

Vrei să îți crești vânzările prin promovare? Aplează la noi pentru ca împreună să punem la punct o strategie de marketing online prin care tu vei putea ajunge la clienții tăi.

Oferim servicii complete pentru promovarea afacerii tale.

 » Strategie de publicitate online
 » Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
 » Anunțuri și reclame prin Google Adwords (SEM) și Facebook/Instagram
 » Administrarea conturilor de social media (Facebook, Twitter, Instagram) - postări zilnice, creșterea notorietății și a numărului relevant de like-uri și fani).

Ai nevoie de un design atractiv și eficient pentru materialele publicitare? Dacă site-ul tău, broșurile, pliantele, newsletterele și toate materialele prin care comunici cu potențialii tăi clienți nu au un design atractiv și convingător, atunci le vei pierde atenția.

Îți oferim lucrări personalizate de grafică publicitară, care te reprezintă, te diferențiază și îți întregesc identitatea de brand.

 » Brosuri, cataloage, afișe, flyere, calendare și alte materiale pentru print
 » Design pentru etichete (băuturi sau alimente)
 » Cataloage sau prezentări de firmă
 » Materiale promoționale
 » Design pentru proiecte de reclamă outdoor (firme luminoase, bannere, panouri, auto)
 » Design newsletter

Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată!