proiectare

Proiectare integrată-arhitectură, structură, instalații, de la studiul de fezabilitate până la detalii de execuție.

Dincolo de orice definiție, arhitectura e o îmbinare între știință și artă. Spațiul proiectat trebuie să fie și funcțional dar și estetic. Credem că proiectele noastre trebuie să se încadreze în contextul spațial în care sunt construite, aducându-i valoare acestuia. Fie că vorbim de reglementări urbanistice sau de topografia terenului, ne place să punem în valoare elementele distinctive ale sitului pentru a crea proiecte unice.

Ofertele de preţ pentru proiectare sunt personalizate pentru fiecare proiect în raport cu: complexitatea proiectului • suprafaţa desfăşurată a construcţiei (suprafaţa cumulată a tuturor nivelurilor) • nivelul de detaliere al proiectului • necesitatea unei expertize tehnice • necesitatea unui studiu de urbanism • numărul de avize şi acorduri

Construcții rezidentiale

Case, vile, duplex-uri, pensiuni, blocuri de locuințe, hoteluri, case de vacanță, case zidărie clasică, case structură lemn sau metal, etc.

Construcții comerciale

Clădiri de birouri, magazine, restaurante, hale, clinici medicale, săli, showroom-uri, sedii de firme și administrative, etc.

Construcții existente

Consolidare, extindere, conversie, restaurare. etc.

Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată!

Copyright © 2017 MKG ARH DESIGN OFFICE srl-d